Downloadbare items

*Ik heb een patroon besteld en betaald maar heb geen download link ontvangen. Wat nu?

Downloadlinks worden automatisch verstuurd na ontvangst van de betaling. Check ook je spam-folder van je mailbox als je de mail met link niet meteen ziet.

Heb je de link niet ontvangen, stuur dan even een mailtje naar info@peggysew.com en dan mail ik je het patroon zelf door.

Patronen

* Mag ik afgewerkte items op basis van de patronen verkopen?

Dat mag, indien de items door jezelf op beperkte schaal zijn gemaakt. Vermeld indien mogelijk dat het patroon van Peggy Sew komt.

* Mag ik de patronen doorverkopen of doorgeven?

Patronen zijn onderworpen aan copyright en mogen niet doorgegeven of doorverkocht worden. Ken je iemand die ook graag het patroon wil maken, vraag hem/haar dan om zelf het patroon aan te kopen. In het ontwerpen en uitwerken van patroontjes zit heel veel tijd en energie. Bedankt om het copyright ervan te respecteren.

Betalen

* Hoe kan ik betalen? 

Betalen kan op volgende manieren:
* Overschrijving (U krijgt een mail met betaalinfo na het plaatsen van uw bestelling)
* Bancontact/ mister cash
* Ideal
* Paypal

*Sofort banking

De bestelde artikels worden verzonden NA ontvangst van de betaling. Betalingen via Bancontact/MIster Cash, Ideal, Sofort en paypal worden meteen ontvangen.

Als je betaalt per overschrijving, dan kan het een paar dagen duren vooraleer je betaling op de rekening van Peggy Sew staat. We vragen om de betaling binnen de 7 dagen uit te voeren. Gedurende die tijd worden de bestelde goederen voor jou gereserveerd. Daarna kunnen ze weer doorverkocht worden aan andere klanten.

Factuur

*Ik wens een factuur, kan dat?

Ja hoor, om een factuur te bekomen, stuur je uiterlijk binnen de 5 dagen na bestelling een mail naar info@peggysew.com of vermeld je dit als opmerking bij de bestelling.
Bezorg je facturatiegegevens: BTW-nummer, officiële naam en adres.